Companie

S.C. MIMP S.A. s-a înființat în anul 1991 prin reorganizarea I.J.P.I.P.S. Tulcea, privatizată în anul 1999, conform contractului de vânzare – cumpărare de acțiuni nr. TL 45 din 21/07/1999. Societatea are o lungă tradiție în producția de mobilier în România, aceasta fiind apreciată pe piața occidentală, datorită calității și a diversității modelelor fabricate.

Dorința fiecărui proprietar, indiferent de natura locuinței sale, este de a o personaliza cât mai în ton cu stilul care îl caracterizează și astfel S.C. MIMP S.A. vine în ajutorul dvs. pentru soluționarea acestei necesități cu o gamă variată de modele de scaune și mese, precum și posibilitatea creării de modele speciale.

MIMP și-a clădit numele răspunzând celor mai exigente așteptări impuse de piața occidentală în ceea ce privește design-ul, calitatea, stilul, prețul precum și termenele de livrare.

Producție

Producția din cadrul societății se bazează în principal pe fabricarea de scaune și mese din lemn masiv – esențe: foioase (stejar, fag, tei) și rășinoase de calitatea A 100%, în cele mai variate stiluri. Se produc scaune (cu șezut masiv sau de papură, iar la cererea clientului tapițate) și mese destinate unei game variate de întrebuințări: locuințe, hoteluri, restaurante, birouri etc. În afara modelelor proprii, putem realiza orice alte comenzi de scaune și mese după modelele clientului.

Capacitatea de producție lunară este de circa 5.000 de scaune și mese în funcție de cantitățile și modelele solicitate.

Finisajul produselor

Finisajul se realizează prin pulverizarea cu baiț (cuprinzând o diversitate de culori), lacuri nitro, poliuretanice sau hidrodiluabile, ceară și ulei. La cererea clientului putem realiza și finisaje antichizate. Ambalajul produselor se face în cutii de carton (3-5 straturi), capace carton, folie cu bule și folie stretch.

Desfacere

În prezent 45% din produsele noastre sunt destinate pieții din Anglia, 40% pieții europene prin intermediul a două societăți exportatoare, iar restul producției este destinată intern. Prețurile noastre sunt negociabile în funcție de cantitatea solicitată, esența lemnoasă, finisaj.

Dotări

  • construcții pe o suprafață de 10.000 m.p.
  • utilaje noi, performante cu calcul numeric, import ITALIA
  • 110 angajați de înaltă calificare
  • sistem informațional aferent producției

Distincție de excelență 2000-2002

MIMP SA primește din partea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Tulcea diploma de excelență pentru rezultate economice deosebite în perioada 2000-2002.

diploma-1

Locul I - Topul Firmelor 2002

MIMP obține locul I la concursul Topul Firmelor 2002, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Tulcea.

diploma-2

Distincție de excelență 2001-2003

MIMP SA primește din partea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Tulcea diploma de excelență pentru rezultate economice deosebite în perioada 2000-2002.

diploma-3

Locul I - Topul Firmelor 2003

MIMP obține locul I la concursul Topul Firmelor 2003, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Tulcea.

diploma-4

Distincție BIFE TIMB 2004

MIMP obține o distincție cu ocazia desfășurării târgului BIFE TIMB, în perioada 8-12 septembrie 2004

diploma-5

Topul Firmelor 2006 - diploma de excelență

MIMP SA primește din partea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Tulcea, diploma de excelență pentru rezultate economice deosebite în anul 2006.

Certificat de Managament al Calității

Certificat ISO 9001:2008 – Sistemul de Management al Calității

certificat ISO 9001-2008

Topul Firmelor 2008 - diploma de excelență

MIMP SA primește din partea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Tulcea, diploma de excelență pentru rezultate economice deosebite în anul 2008.