Informații livrare

Ce metode de livrare sunt disponibile?
Livrarea comenzilor se face prin curier rapid în toată România.
Care este termenul estimat de livrare?
Termenul estimat de livrare pentru fiecare comandă este de aproximativ 7 zile lucrătoare, în funcție de numărul de produse comandate. Termenul exact vă va fi comunicat după procesarea comenzii.
Voi fi notificat cu privire la data exactă de livrare a produselor?
Da, când produsul este expediat din fabrică, veți primi automat un SMS de la curier cu data exactă de livrare precum și un număr AWB pentru urmărirea comenzii pe platforma curierului.
Ce se întâmplă dacă nu pot primi livrarea comenzii mele la adresa specificată?
Dacă nu puteți primi livrarea comenzii la adresa specificată, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil pentru a stabili o nouă dată de livrare sau pentru a găsi o soluție alternativă. Dacă nu suntem contactați în termen de 7 zile de la încercarea de livrare, comanda dvs. va fi returnată la noi și vă vom contacta pentru a discuta opțiunile disponibile.
Care sunt costurile de livrare?
Costurile de livrare sunt afișate pe pagina de finalizare a comenzii și sunt variabile în funcție cantitatea produselor din coș și adresa de livrare.

Metode de plată

Ce metode de plată sunt disponibile?
Puteți plăti online cu cardul sau prin transfer bancar. Dacă alegeți transferul bancar, veți primi prin e-mail toate detaliile necesare pentru efectuarea plății. De asemenea, clienții trebuie să utilizeze numărul comenzii ca referință de plată pentru o procesare mai rapidă a comenzii.
Când trebuie să plătesc comanda?
În cazul metodei de plată cu cardul online, plata se efectuează în momentul finalizarii comenzii, introducând datele cardului și urmând instrucțiunile primite de banca emitentă în ceea ce privește autorizarea și validarea plății. În cazul metodei de plată prin transfer bancar (OP), plata trebuie efectuată în termen de 48 de ore de la plasarea comenzii, în caz contrar comanda va fi anulată.
Pot plăti în rate?
În prezent, nu oferim opțiunea de plată în rate. Acceptăm doar plăți integrale în momentul plasării comenzii.

Comenzi și post-vânzare

Cum pot plasa o comandă?
Pentru a plasa o comandă, trebuie să selectați varianta produsului dorit, să o adăugați în coșul de cumpărături, să completați informațiile referitoare la facturare și livrare, și apoi să alegeți metoda de plată dorită
Pot efectua modificări la comanda mea?
Da, puteți efectua modificări sau adăuga detalii suplimentare la comanda dumneavoastră, dar vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil pentru a putea face ajustările necesare.
Cum pot obține factura pentru comanda mea?
Veți primi factura pe e-mail după finalizarea comenzii.
Pot returna un produs?
Deoarece produsele noastre sunt fabricate exclusiv la comandă conform opțiunilor alese de dvs. în ceea ce privește finisajul și tipul de șezut/spătar pentru scaune, returul produselor comandate nu este acceptat.
Ce se întâmplă dacă observ probleme legate de integritatea coletelor la livrare?

Observațiile dvs. cu privire la eventualele probleme privind integritatea/aspectul coletelor se fac în momentul predării de către curier a produsului/produselor. Observațiile se menționează pe documentul AWB sau se întocmește un proces verbal de constatare în prezența agentului de curierat.

Ce se întâmplă dacă am probleme cu un produs?
Toate produsele noastre sunt atent verificate înainte de a fi expediate. Cu toate acestea, dacă aveți probleme cu un produs, vă rugăm să ne contactați imediat și vom încerca să găsim o soluție satisfăcătoare pentru dumneavoastră.
Ce se întâmplă dacă produsul pe care l-am primit este defect?
Dacă primiți un produs defect, vă rugăm să ne contactați imediat și vom găsi o soluție pentru a remedia situația. În general, vom asigura înlocuirea produsului sau returnarea banilor, în funcție de preferințele dumneavoastră.

General

Cum pot contacta serviciul de asistență pentru clienți?
Puteți contacta serviciul nostru de asistență pentru clienți prin intermediul email-ului sau prin intermediul numărului nostru de telefon. De asemenea, puteți completa formularul de contact disponibil pe site-ul nostru sau puteți trimite un mesaj prin intermediul paginii noastre de Facebook. Încercăm să răspundem la toate întrebările în cel mai scurt timp posibil.
Prețurile afișate includ TVA?
Da, toate prețurile afișate includ TVA.
Există termeni și condiții de utilizare a site-ului?
Da, utilizând site-ul nostru, sunteți de acord să fiți supus termenilor și condițiilor noastre de utilizare. Acestea sunt disponibile pe site-ul nostru și vă rugăm să le citiți cu atenție înainte de a plasa o comandă.
Unde găsesc produsele aflate la promoție?
Produsele aflate în promoție sunt evidențiate pe prima pagină a magazinului.
Oferiți livrare gratuită?
Oferim livrare gratuită pentru comenzile de minim 5000 lei. Livrarea gratuită este aplicată automat când Coșul de cumpărături atinge acest prag.
Cum pot găsi informații despre dimensiunile produselor?

Pe pagina fiecărui produs veți găsi informații detaliate despre dimensiuni și specificații tehnice în cadrul secțiunii INFORMAȚII SUPLIMENTARE. Vă rugăm să consultați aceste informații înainte de a plasa o comandă.

Cum pot solicita asistență pentru o problemă legată de o comandă?
Pentru orice problemă legată de o comandă sau asistență suplimentară, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau telefon, oferindu-ne numărul comenzii și descrierea detaliată a problemei.
Ce program de lucru are serviciul de asistență pentru clienți?
Serviciul nostru de asistență pentru clienți este disponibil de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:00.
De ce unele produse au prețuri diferite pe pagina produsului?
Prețurile produselor pot varia în funcție de opțiunile de personalizare pe care le alegeți pe pagina produsului, opțiuni precum Finisaj și Dimensiune (la produsele unde este aplicabilă ca opțiune).