Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. MIMP SA își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi făra o altă notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesată în această pagină.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune acestor termeni și condiții și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă înțelegerea dintre părți. Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative:

  • OUG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comerțul electronic

MIMP SA garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.mimp.ro și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă maniera, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

Întregul conținut al site-ului www.mimp.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea MIMP SA și a furnizorilor săi de servicii IT și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul MIMP SA a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislației în vigoare.

Domeniul www.mimp.ro este deținut de către SC MIMP SA, cu sediul în orașul Babadag, Str. Ion Nițescu nr. 42, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J36/7/1990, CUI: 2369633. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în formă directă sau „ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabila scrisa este interzisă și se pedepsește conform legii.

Produsele prezentate pe www.mimp.ro sunt fabricate și comercializate de către SC MIMP SA. Prețurile produselor pot fi schimbate oricănd. Verificați prețul final de vânzare înainte de a achiziționa un produs.

MIMP SA își rezervă dreptul să efectueze validarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea telefonică a clienților.

Nu se va accepta decât o adresă de livrare pentru fiecare comandă. Livrarea se va efectua în termenul de livrare confirmat la data validării telefonice a comenzii; la livrare este necesară semnătura de primire după verificarea conținutului pachetului în prezența reprezentantului firmei de curierat rapid. Orice reclamatie ulterioară în legătură cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu poate fi acceptată de MIMP SA.

MIMP SA își rezervă dreptul să întarzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive care includ: indisponibilitatea permanenta sau temporară a materiei prime, acțiuni guvernamentale, impedimente de forță majoră, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile, incendii, explozii, inundații, epidemii, greve.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, curierul nostru va face încă o încercare de a livra, după care comanda va fi returnată, clientul urmând să suporte costurile unei noi expediții, indiferent de valoarea produselor comandate.

MIMP SA își rezerva dreptul de a anula o comandă în cazul în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse greșit în baza de date, sau afișate gresit, livrarea nefiind încă efectuată. În acest caz clientul va primi notificare prin email sau apel telefonic asupra acestui caz.

PLATA PRODUSELOR

Acceptăm plăți online prin intermediul cardurilor de credit sau debit. De asemenea, acceptăm plăți prin transfer bancar.

În cazul metodei de plată cu cardul online, plata se efectuează în momentul finalizării comenzii, introducând datele cardului și urmând instrucțiunile primite de banca emitentă a cardului în ceea ce privește autorizarea și validarea plății. În cazul metodei de plată prin transfer bancar (OP), plata trebuie efectuată în termen de 48 de ore de la plasarea comenzii, în caz contrar comanda va fi anulată.

3D Secure și plățile online cu cardul

3D Secure înseamnă o nouă abordare globala a autentificării cumparătorilor și vânzătorilor în tranzacții sigure pe Internet. Această măsură de siguranță presupune redirecționarea utilizatorului în momentul efectuarii plății pe o pagină securizată unde înregistrarea fiecarui deținător de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzacție online.

Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV/CV2). Datele cardului de plată ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumpăratorului nu vor fi accesibile și nici nu vor fi stocate de către de MIMP SA ci doar de către instituția de autorizare a Tranzacției (Stripe.com).

PREȚUL

Prețurile produselor sunt exprimate în RON, iar TVA-ul este înclus în prețul afișat. Prețurile produselor pot varia în funcție de opțiunile de personalizare pe care le alegeți pe pagina produsului, opțiuni precum Finisaj și Dimensiune (la produsele unde este aplicabilă ca opțiune).

Prețul final plătit de către client este format din prețul de achiziție al produsului la care se adaugă costul de livrare. MIMP SA nu percepe nicio altă taxă suplimentară. Costul de livrare va fi afișat la fiecare comandă în parte, în cadrul secțiunii „Finalizare comandă”.

Oferim livrare gratuită pentru comenzile de minim 5000 lei. Livrarea gratuită este aplicată automat când Coșul de cumpărături atinge acest prag.

Prețurile sunt valabile începând cu publicarea acestora, cu excepția cazurilor în care există erori materiale, în special dar fără a se limita la acestea, în cazul prețurilor care au fost afișate cu greșeli evidente, semnificativ diferite de valoarea de comercializare sau cele afișate din cauza unei erori de sistem. În acest caz, vânzătorul nu este obligat să livreze produsul la prețul eronat. Vânzătorul va informa clientul referitor la acest aspect și va oferi livrarea produsului/produselor la prețul real.

POLITICA RETUR

Toate produsele prezente pe site-ul www.mimp.ro sunt personalizabile conform opțiunilor disponibile în pagina fiecărui produs, pozele prezentate pe site sunt doar cu titlu de prezentare iar ele nu reprezintă produse fizice, reale disponibile în stoc, ci acestea se fabrică și confecționează la cerere conform specificațiilor clientilor și transmise prin selectarea opțiunilor disponibile. Așadar conform O.U.G. 34/2014 produsele personalizate sau facute la cerere conform specificațiilor nu pot fi returnate. Pentru mai multe informații puteți analiza site-ul ANPC.

Returnarea produselor și înlocuirea acestora se face pe cheltuiala MIMP SA în cazul în care:

  • În comandă clientul a optat pentru o anumită dimensiune (opțiune aplicabilă pentru produsele din categoria Mese), iar clientul a primit alta – procesare greșită MIMP;
  • În comandă clientul a optat pentru un finisaj sau tip șezut/spătar anume iar expediția a fost facuta pe alte opțiuni ale produsului – procesare greșită MIMP

Clientul poate solicita în cele două cazuri înlocuirea GRATUITĂ a comenzii fără costuri suplimentare sau returnarea integrala a banilor în termen de 14 zile. Suma va fi returnată într-un cont transmis de către client, în decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului

Orice alte neclarități vor fi rezolvate pe cale amiabilă găsindu-se soluții optime pentru ambele părți.

POLITICA ANULARE COMENZI

Comenzile pot fi anulate numai prin e-mail. Perioada de anulare este de maximum 48 de ore de la data plasării comenzii. Pentru a solicita anularea comenzii, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la shop@mimp.ro. E-mailul de anulare trebuie să conțină următoarele informații: numele dvs. complet, numărul comenzii pe care doriți să o anulați, motivul anulării comenzii (opțional).

În cazul în care cererea de anulare este trimisă în termenul specificat de maximum 48 de ore de la plasarea comenzii, veți primi rambursarea integrală a sumei plătite într-un interval de 7 până la 14 zile lucrătoare. Rambursarea va fi efectuată prin aceeași metodă de plată folosită inițial pentru comanda respectivă.

Ne rezervăm dreptul de a modifica aceste politici fără o notificare prealabilă. Vă recomandăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări. Acceptarea acestor termeni și condiții dă naștere unui veritabil contract între părți, făcând aplicare clauzelor Codului Civil și Comercial. Pentru orice alte detalii vă rugăm să ne contactați.

Ultima modificare a acestei pagini: 03.07.2023